Ti-Tó Csatornatisztító és Szolgáltató Kft.

Cégünk alapvető célja, hogy a mindenkori szabályoknak megfelelően maximálisan kielégítsük megrendelőink, partereink igényeit. Kiemelten fontos számunkra a környezet megóvása és fenntartása, ezért ragaszkodunk a szolgáltatásaink magas fokú színvonalához. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük eszközeinket, gépparkunkat és képezzük humánerőforrásainkat. Tevékenységeinket a környezetvédelmi engedélyeknek megfelelően ellenőrzött és szabályozott keretek között végezzük.

A precíz munkavégzés alapfeltétele a megbízható fejlett eszközök és a képzett munkaerő, ezért munkatársain a gépjármű jogosítvány mellett speciális szakmai végzettséggel is rendelkeznek. Ez nagyobb megrendelés esetén lehetővé teszi a több telephelyen történő 2-3 műszakos munkavégzést is. Munkatársaink sok éves tapasztalata mellett rendszeres továbbképzéseken vesznek részt a még hatékonyabb munkavégzés érdekében.

Cégünk magas színvonalon kínálja önöknek szolgáltatásait kedvező árkalkuláció és díjszabás mellett. A vállalkozásunk nívóját misem igazolja jobban, mint az évek alatt cégekkel kötött több száz szerződés és a több tízezer elégedett lakossági ügyfelünk.

telephely